Gebruikersnaam:
   

    Wachtwoord:
   

   
 
 

Online administratie

Via een beveiligde omgeving veilig, snel en efficiënt een complete administratie voeren. Dat kan! Dankzij een solide samenwerking met de marktleider van online administraties,Twinfield.

De voordelen?

  • Snel werken zonder logge systemen.
  • Geen zorgen over back-up, updates en veiligheid
  • Installeren van nieuwe software vindt automatisch plaats
  • Altijd en overal toegang tot uw administratie
  • Automatisch inlezen van bankafschriften
  • Wij kijken op elk gewenst moment met u mee en kunnen snel en efficiënt communiceren en adviseren
  • Altijd de nieuwste versie van een goed functioneel pakket

Hoe werkt het?

Via een beveiligde internetverbinding krijgt u toegang tot het systeem. De beveiliging gaat zeer ver en het is zelfs mogelijk om elke keer dat u uw administratie wilt voeren per SMS een beveiligde code te ontvangen. U logt in via onze website.

Veel mogelijkheden

U kunt zoveel administraties voeren als u zelf wilt. Vanaf elke werkplek waar internet beschikbaar is, kunt u uw administratie voeren. Er zijn zeer veel functionaliteiten ingebouwd:

  • bank- en kasmutaties invoeren
  • facturen genereren
  • urenadministratie van uw personeel bijhouden.

U bepaalt zelf van welke functionaliteit u wel of niet gebruik wilt maken. Om efficiënter te kunnen werken zijn diverse handelingen geautomatiseerd. Zo kunnen bijvoorbeeld bankafschriften en loonjournaalposten automatisch worden ingelezen en kunt u betaalbestanden laten aanmaken die u vervolgens naar uw bank verzendt. Onderlinge rekening-courantverhoudingen tussen vennootschappen kunnen automatisch worden bijgewerkt.

Ondersteuning inrichting administratie

Wij kunnen de administratie volgens een vooraf in overleg met u vastgesteld grootboekrekeningschema voor u inrichten. Indien gewenst kunnen wij vervolgens met u meekijken als u nog vragen heeft over bepaalde boekingen. De maandelijkse aangifte omzetbelasting kunt u automatisch zelf laten doen door het systeem, maar het is ook mogelijk dat wij dit voor u doen. U bepaalt zelf welke werkzaamheden wij voor u gaan verrichten.

Voor een basisadministratie bedragen de kosten € 22,50 (exclusief btw) per maand. Er kunnen dan meerdere administraties worden gevoerd voor ondernemingen die tot dezelfde groep behoren. Heeft u een uitgebreide administratie en behoefte aan meer functionaliteiten dan informeren wij u graag over mogelijkheden en voorwaarden. Neem contact op!

 

 

 

Contact
Bruintjes + Seisveld
Accountants & Belastingadviseurs
Emmawijk 1
8011 CM Zwolle

T: 038 468 468 4
F: 038 468 468 8
E: 
info@bruintjes-seisveld.nl

Routebeschrijving
Reactieformulier
AVG disclaimer